Jättegoda klyftpotatisar.
Ett enkelt sätt att piffa till sina klyftpotatisar är att använda lite pumpakärnolja. Det ger en mjuk och nötig smak. Det här blev jag bjude på hos min vän Milla, men jag vet inte om vi använder precis samma kryddor.
- Olivolja
- Pumpakärnolja (ta ca 1/4 av mängden olivolja)
- Pressad eller riven vitlök (efter smak)
- Potatiskrydda eller örtsalt (jag använder numera potatiskryddan)
- salt och peppar
Blanda allt i en lite skål och häll sedan på potatisarna.

Jävla kärring. Varför lurade du in mig här för?!
SvaraRaderaVet du vad jag har tjatat om här hemma i tre veckor: potatisklyftor. Och äggröra.
Just nu skiter jag i om man blandar det.
Jag gillar mat, jag bantar...
SvaraRaderaJAg vill hänga här och dregla lite...
Mona: ner i mixern bara...
SvaraRaderaMor Duktig: Välkommen att dreggla här!