För fem personer:
- Kyckling eller fläskfilé
 - 2 burkar Creme Bonjour vitlök och örter (den här)
 - ca 1-2 dl matlagningsgrädde
 - extra vitlök om man vill
 - salt, peppar och vitlökskrydda
 - tagliatelle
 
"Champinjontopping"
- Förska champinjoner
 - Hackad vitlök
 - salt, svartpeppar
 - smör och olja att steka i
 - hackad persilja
 
1. Strimla köttet i småbitar, stek och krydda med salt, peppar och ev vitlökskrydda.
2. Häll på creme bonjouren och låt koka upp. Späd med grädde om du tycker att det behövs. Ha i mer vitlök om du vill.
KLART!
3. Skär champinjonerna i mindre bitar, stek i smör, olja och vitlök. Salta och peppra. Precis i slutet lägger du i persiljan. 
Servera med tagliatelle. Enjoy!

1 kommentar:
Ser - och låter - underbart gott! Skall absolut testa!!
Skicka en kommentar