måndag 25 januari 2010

Varför matblogg?

Ja gud, det kan man fråga sig. Men jag antar att jag bara kände för det en dag. Och så blev det så här. En matblogg. En liten avkomma till min vanliga blogg: En Finnpajsares Funderingar. Ni som läser den vet att jag är en rätt lat människa. Fast på ett bra sätt lat. Inte slacker-lat liksom, nejnej,  utan mer behagligt lat så att säga. Jag gillar saker som inte tar tid, som inte är omständiga och så älskar jag genvägar. Så den här bloggen kommer inte innehålla en massa superavancerade recept med tusen kryddor som man aldrig ens har hemma, eller saker som tar tre dagar att laga till. Nej här blir det mest helt vanlig snabb och o-svår vardagsmat. En liten utmaning för mig som alltid lagar samma mat om och om igen år ut och år in. Och sånt går ju inte för sig om man har en matblogg. Och så bakningen då. Den gillar jag ju faktiskt. Den får ni också se lite av här.

Ja, det var lite så jag tänkte. Vi får väl se...

7 kommentarer:

Pz2 sa...

Underbart, äntligen lite mer mat- och baktips=)

Stina sa...

Precis vad som fattas ute i etern!
Hungrar redan efter nya tips o trix:)

Anonym sa...

Halv 8 hos dig?

Finnpajsaren sa...

Welcome! :-)

Nej, halv åtta hos dig!!

L8 sa...

Snyggt! jag ska äta din mat!

Hanna sa...

Spännande! Ambitiöst! Jag saknar alltid inspiration att komma på maträtter, ska genast lägga till mig som följare.

Finnpajsaren sa...

L8 och Hanna - välkomna ni med. Ah vi får se hur det går...