lördag 13 februari 2010

Väldigt god pasta med vitlök, örter och kyckling/fläskfilé.

Här kommer receptet på den godaste pastasåsen vi äter hemma hos oss. Så himla enkelt att göra, men så himla gott. Alla gillar den så det är ju bra. Ett väldigt bra alternativ till fredagstacosen.


För fem personer:
  • Kyckling eller fläskfilé
  • 2 burkar Creme Bonjour vitlök och örter (den här)
  • ca 1-2 dl matlagningsgrädde
  • extra vitlök om man vill
  • salt, peppar och vitlökskrydda 
  • tagliatelle
"Champinjontopping"
  • Förska champinjoner
  • Hackad vitlök
  • salt, svartpeppar
  • smör och olja att steka i
  • hackad persilja
1. Strimla köttet i småbitar, stek och krydda med salt, peppar och ev vitlökskrydda.
2. Häll på creme bonjouren och låt koka upp. Späd med grädde om du tycker att det behövs. Ha i mer vitlök om du vill.
KLART!
3. Skär champinjonerna i mindre bitar, stek i smör, olja och vitlök. Salta och peppra. Precis i slutet lägger du i persiljan. 

Servera med tagliatelle. Enjoy!

1 kommentar:

Livet, kärlek och mental träning sa...

Ser - och låter - underbart gott! Skall absolut testa!!