För fem personer:
- Kyckling eller fläskfilé
- 2 burkar Creme Bonjour vitlök och örter (den här)
- ca 1-2 dl matlagningsgrädde
- extra vitlök om man vill
- salt, peppar och vitlökskrydda
- tagliatelle
"Champinjontopping"
- Förska champinjoner
- Hackad vitlök
- salt, svartpeppar
- smör och olja att steka i
- hackad persilja
1. Strimla köttet i småbitar, stek och krydda med salt, peppar och ev vitlökskrydda.
2. Häll på creme bonjouren och låt koka upp. Späd med grädde om du tycker att det behövs. Ha i mer vitlök om du vill.
KLART!
3. Skär champinjonerna i mindre bitar, stek i smör, olja och vitlök. Salta och peppra. Precis i slutet lägger du i persiljan.
Servera med tagliatelle. Enjoy!
1 kommentar:
Ser - och låter - underbart gott! Skall absolut testa!!
Skicka en kommentar